Sivut

perjantai 28. syyskuuta 2012

Kiitos 31 lukijaa!

Onhan se aika köyhä määrä, mutten noin puoleen vuoteen mainostellut blogiani. Kunhan vielä muistaisitte kommentoida, niin kaikki ois hyvin! :)
50 lukijan ylittyessä järjestän luultavasti jonkin pikku arvonnan! En vielä tiiä palkintoa, katotaan sitten ku 50 lukijaa on lähempänä... 

Muistakaa ehdotella postausideoita! 

4 kommenttia:

  1. eli siis tänään en voi lähettää kuvia kun en oo kotona mutta tota joo mun vanhasta blogista vois napata kuva banneriin, samoin uudesta tosin siellä on vaan pari kuvaa.

    Vois olla vaikkapa mustavalkonen? (:

    http://mystory-neea.blogspot.fi/ uus blogi johon ko. banneri tullis

    http://neeatsuhtsuh.blogspot.fi/ vanha blogi, kaivat sieltä jotain kuvia (= sais olla ratsastus/heppakuvia/kuva, mun rippikuvista joku, sit jotai randomeitaki saa laittaa. Periaatteessa saat tehä minkälaisen vaan siitä bannerista, joku erikoisempi ja ns. taiteellisempi olis kiva (: Jos laitat sen sitten toho un nickissä ollevaan säpöön niin jutellaan sitten mahdollisista muuteksista jne? olisin niin kiitolinen!! (:
    ainii ja tksti olis jotenki kaunolla toi "Surrounded by the angels..."

    kiitoooos (:

    VastaaPoista
  2. siis tähän osoitteeseen: suokki97@hotmail.com

    VastaaPoista
  3. heeeey woman, teetkö bannerin??? :D
    -Neea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lue sivusta "te joille lupasin bannerin". en pysty tekemään koska kone on ihan rikki, en saa fontteja enkä mitään :/ en edes tiiä miten voisin tehä itellenikään...

      Poista

Kommentoi sinäkin! Muista myös LIKE/DISLIKE napit :)