Sivut

perjantai 16. joulukuuta 2011

Suosittelen!

Moi taas! :) Tää postaus on vähän outo, en oikei keksiny muutakaan. Tän tarkotus on kertoo teille oikeesti hyvistä ratsastuskamoista joita itelläni on ollut/on! Esim jos ootte etsiskelee hyvii ridakäsineit, ettekä tiiä mitkä ois hyvät, tää postaus on teille just sopiva! (:


Roeckl-käsineet
Omistan talvi ja kesäversion, molemmat on tosi hyvät, ei melkein ees huomaa että on jotain kädessä. Eikä mene ihan heti rikki. Ainoo huono puomi on noi laput sisäpuolella, nipistelee ärsyttävästi. Hinta on 35-45 €, mutta on hintansa arvoset!

Mountain Horse Jeaniet
Ihan ok housut, kivan näköset. Enemmän estehousut. Outoo nois housuis on, että polvipaikka ja kokopaikka on eri materiaalia. Noihin housuihin tarvis vyön, koska ne on matalavyötäröiset ja tippuu helposti. Ja kaiken lisäks ne on venynyt aika paljon, n yhen koon. Eli jos sun oikea koko on 36, kannattaa ostaa 34, myöhemmin ne venyvät 36 kokoon. Jos ne venyivät ja ovat liian isot, laita ne pesuun niin ne ovat taas pikkasen pienemmät! On myös punasia ja valkosia. Hinta 149 kokopaikoilla ja kympin/kaksi vähemmän puolipaikoilla. Mut ihan hyvät housut noi on :)

Ratsastussaappaat CRW Trento (yleis)
Ihan ekaks näistä saattaisi luulla että ovat jotain Hööksin huonoja halpissaappaita. Noi saappaat on tosi hyvät, tukee jalkaa hyvin (en ite pysty käyttää kovia ja jäykkiä saappaita, tulee suonenvetoja jalkaan). Noissa on vetoketju 'suojassa', eli se ei mee rikki hevosen kylkeä vasten. Nauhat on myös hyvät, paitse niitä on vaikea kiristää. On ne halvatkin ratsastussaappaiks, 219 €. Ja näiden saappaiden pito jalustimeen on tosi hyvä. Tosi kivat saappaat (:



Täs oli aika vähän, kommentoikaa haluatteko tälläisiä vai ette?

4 kommenttia:

  1. Ääh, kaikki oli liian hienoja, mutta ainakin saappaat kuulosti ihan kivoilta, sellaset voisin hankkii jos saappaat haluisin =)

    T. Heidi

    VastaaPoista
  2. :D Must saappail on mukavampi ratsastaa ku chapseil+kengil (:

    VastaaPoista
  3. Joo iha kivat :D mut noi kaikki on kyl aik massaa... :( ( mikää näist ei pahal!) t. alina

    VastaaPoista
  4. Nii on :(( Se on ihan sairaan ärsyttävää ku tosi monil on samat jutut ja on vaikee löytää hyvii epämassakamoi :SS

    VastaaPoista

Kommentoi sinäkin! Muista myös LIKE/DISLIKE napit :)