Sivut

perjantai 6. heinäkuuta 2012

Varustepostaus - osa 1

Olen luvannut tehdä tän postauksen teille aikaisemmin, mutta en oo ehtinyt... Elokuusta lähtien yritän olla kivempi ja aktiivisempi kirjoittaja ! :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Housut - Housuja minulla on käytössä kolmet, mutta käytän oikeastaan vain kahtia. Nuo kolmannet toimii ilman satulaa housuina. Noiden lisäksi omistan vielä kahdet housut, tosin ne ovat niin pienet, etten niitä käytä, enkä myöskään esittele. 
---

Mountain Horsen Jeaniet puolipaikkoina. Ostin vuosi sitten talvena, ja käytin kunnolla vasta syksystä tähän kevääseen. On ollu ihan hyvät, tosin venyny paljon. Puolpaikkojen saumat ei oo menny rikki, vaikka monilla kavereillani on menny. Kivat päällä ja hienon näkösetki. 
Gersemi Sagat tummansiniset, kokopaikkoina. Oikeaa kokoa, ei venyny tai mitään. Hintaansa nähden tosi huonolaatuset... Kokopaikkojen saumat rikki, vaikka oon käyttäny vasta pari kuukautta. Päällä tosi mukavat, ainoa huono puoli noi saumat. Laatuunsa nähden voisivat olla puolet halvemmat...
CRWn housut, mallia en tiedä. Ruskeat kokopaikkaset. Käytän varahousuina, koska ei oo kauheen mukavat päällä, tosi hiostavat ja "nihkeät". 

Hanskat - Omistan aika monet eri hanskat, mutta kunnon talvihanskoja mulla ei ole. Ennen oli, mutta kävi pieneksi, enkä oikeastaan edes tarvitse. Tallillamme on maneesi, jossa pärjää paksuilla hanskoilla, mutta untuvahanskoissa tulee mielestäni turhan hiostava olo. 
---
Roecklin tummanruskeat, vaaleanharmaan sekä beiget hanskat. Tosi mukavat päällä, ihan kuin toinen iho. Ainoa huono puoli näissä on se, että kuluu nopeesti hintaansa nähden. Kuulemma Horse Comfortin hanskat ovat parikymppiä halvemmat ja kestävämmät, ja silti samantuntuset päällä! Sellaset siis seuraavaks... Beiget hanskat ovat paksut, muut ohuita "normihanskoja".
---
Kingsland hanskat, menny rikki parin käyttökerran jälkeen... Lisäksi tosi koppuraiset ja kovat kämmenen kohdasta. Muuten kädessä ihan mukavat, tosin en enään osta tälläsiä.
---
Eurohunter mustat hanskat. Löysin nää viimevuonna Lehtoharjun leirimökistä. Hukkasin omat hanskani, joten otin noi käyttöön. Tosi mukavat päällä, kesällä turhan hiostavat. Ei ole kauheen kivan näköset, enkä pysty käyttämään, ennen kuin löydän toisen hanskoista jonka jätin tallille.
---
Harry's Horsen ruskeat hanskat. Käytän pääasiassa talvihanskoina, koska on suhteellisen paksut. Ihan mukavat päällä, vähän kovat. 

Takit - En omista ratsastukseen mitään kunnon toppatakkia, koska en tykkää ratsastaa niissä. Takkien kanssa esittelen myös hupparit joita yleensä käytän kun ratsastan. 

CRWn harmaa ruudullinen takki - Kestänyt hintaansa nähden tosi hyvin, ollut mulla noin kolme vuotta. Mukava päällä, ja vaikka näyttää vähän poikamaiselta, silti tää on mun lempparitakki! Tää takki on enemmän syystakki, mut käytän tätä myös talvella, lämpiminä päivinä.
Race Marinen vettä kestävä kesätakki - Hyvä takki, huono puoli on se, että vetoketju aukee tosi huonosti. Kuitenkin tosi mukava takki, kestävyydestä en tiiä, on ollut vasta alle kuukauden.
CRW ruskea, paksu takki. Käytän tätä pahimpina talvipakkasina, aika epämukava päällä mutta pari kertaa vuodessahan mä tätä käytän!

Kingsland Nagano kääntöuntuvaliivi. Tosi mukava päällä ja kivannäkönen. Ihanan paksu (=lämmin) ja pehmeä! Huono puoli se, että taskujen kohdalla untuvat valuu kokoajan alas...
---
Kingsland Finland huppari. Tällä hetkellä mun lempihuppari, mukava päällä. Tosi kivannäkönen huppari, ulkomailla ei jää epäselväksi mistä maasta olet! :D
---
Kingsland huppari. Mallia en tiedä, mutta tummansininen ja lukee isolla, punasella tekstillä Kingsland. Tosi lämmin päällä, mutta tosi iso! Tässä on kivoja yksityiskohtia, esim huppu eri materiaalia, nauhoissa on hieno Kinsland teksti yms...
Hupaprit ja untuvaliivi
Jalkineet - 

CRW Trento nahkasaappaat. Tosi kivat päällä, ja tosi pehmeät! En pysty käyttämään yhtään kovia sappaaita (eism Soubiracit alussa), koska mulle tulee suonenvetoja... Nää on just hyvät mulle, nauhat on vaan vähän löysät, ne pitäis vaihtaa. Olen miettinyt, että kun nää saappaat menee rikki, ostan CW/Dyonin chapsit + uudet kengät. En varmaan pystyis edes ratsastamaan kunnolla suonenvedoiltani, jos ostaisin kovemmat saappaat!

Kypärä - Charles Owen Wellington - ihana päässä, ja kivan näkönen ulkoota! Huono puoli, että tuuletus on kuulemma olemassa - mutta se on huono! Joka kerta joudun tuulettamaan kypärän, koska se on niin hikinen! Ja pääni kanssa... Kiinnityslenkki on mennyt rikki, ja olen korvannut sne letityskumpparilla!

Toinen osa tulossa elokuussa!

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus, tykkäsin varsinkin noista vihreistä otsikoista, ne teki tästä postauksesta selkeemmän :) Mut mitä sä siinä toisessa postauksessa esittelet, tästähän puuttui vain turvaliivi?

    VastaaPoista
  2. Sait haasteen http://claudiajanopsu.blogspot.fi/2012/07/haaste.html

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus! :D Käyppä kattomassa mun uutta blogii fannyjamaja.blogspot.fi(saat littyy lukijaks) ;D

    VastaaPoista
  4. turvaliivin ja muut pikkujutut :D

    VastaaPoista

Kommentoi sinäkin! Muista myös LIKE/DISLIKE napit :)