Sivut

lauantai 15. syyskuuta 2012

Kavaletteja Paxulla + ostoksia

En ehtinyt julkastista tätä postausta aiemmin, joten julkasen sen nyt. Alina otti tunnista pari kuvaa, mut sitten rupes satamaan joten hän ei voinut enää kuvata. Tunnista on siis vaan kaks kuvaa, loput kuvat on vanhoja :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tänään Allu poikkeuksellisesti jako meille hevoset. Yleensä saamme toivoa tunnille, mut nyt Allu oli kirjottanu listaan etukäteen jaetut. Mulle oltiin annettu tunnille Paxu-niminen tamma. Sukupostiin tästä. Paxu on aika iso, ja laiska hevonen, mutta se ei oo hirveen säikky tai mitään. Kävin laittamassa Paxun kuntoon, ja menin nopeesti kävelee Shellyn. Tasalta sitten Paxun selkään, ja niin tunti alko. Koska viimeviikolla mentiin puomeja, niin tänään sitten kavaletteja.

Heti alkuverkoissa pistin Paxun liikkeelle. Mulla oli semmonen kouluraippa, mut Paxu oli itestäänkin aika reipas. Ravattiin ja laukattiin molempiin suuntiin parin puomin yli. Parilla ekalla kerralla askel ei sopinutkaan, joten puomi tuli etujalkojen väliin. Sain kuiteski korjattua parin ylityskerran jälkee.

Alkuverkat // Näytän tosi pienelt täs!

Alkuverkkojen jälkeen alotettiin varsinaiset kavalettitehtävät:
    Laukassa yhden n 40 cm kavaletin yli, ja sitten kaksi muuta kavalettia puolympyrällä. Alla piirustus.


Ensimmäisellä kerralla Paxu oli hidas! Se vaan kiipeili noiden kavalettien yli, enkä älynnyt antaa kerran kunnolla pohkeita ja raippaa. Toisella ja kolmannella kerralla meni jo paremmin, mutta vauhtia ois saanu olla vähän lisää.

Puolympyrä-harjotuksen jälkeen hypättiin vielä yksittäinen pieni este, jota edelsivät puomit. Este hypättiin siis oikealta, jatkaen hypyn jälkeen vasemmalle.


Puolympyrä-harjotuksen jälkeen hypättiin vielä yksittäistä estettä. Ideana siis oli ravata neljä puomia, nostaa laukka, hypätä este ja jatkaa vasemmalle. Ekalla kerralla este oli kavalettikokoa, mutta silti Paxu hyppäs sen. Eka kerta meni muuten hyvin, mutta esteen jälkeen päästin paxun oikomaan lyhyttä sivua. Toisella kerralla korjasin, ja vauhtiakin oli sopivasti alkutuntiin nähden!


Lopputunnista työskentelin harjotusravissa ilman jalustimia, ja tein paljon voltteja ja avoja. Volteilla Paxu puski koko ajan ulkospäin, joten piti pitää ulkopohje tosi hyvin kii. Avot meni tosi kivasti! "Työskentelyravien" jälkeen vravailin vielä normit loppuravit ja sitten kävelin.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tänään (la) käytiin horse&houndissa ja päivittelen nopeesti ostokset.

Kingslandin lämmin sininen huppari


Equilinen tummansiniset housut


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ens viikolla tulee kolme postausta! Keskiviikkona yritän kirjotella tunnista, sitten perjantaina on valmennus Lantilla! Sunnuntaina osallistun Lantilla 70-80 cm luokkaan kisoissa. 

8 kommenttia:

  1. Kiva postaus. :) Ja toivotan jo nyt onnee kisoihin, kiva et pääset hyppää vähän isompii luokkii!

    VastaaPoista
  2. Tosi kivannäköset housut ja kiva toi huppari :)! Höyrylaiva pxu ;) superpaljon onnea kisoihin toivottavasti menee hyvin :)!

    VastaaPoista
  3. Kivat housut! Onnee kisoihin ;)

    VastaaPoista
  4. Tosi suloinen blogi jota lueskellessa tuli itselle melkein itku puseroon :) Olen siis ratsastanut pienen ikäni Soukassa (en ole vain joku randomi itkupilli) ja näitä kuvia katsellessa tuli hirmu ikävä kaikkia heppoja ja kavereita :) Tulen ihan varmasti uudelleenkin vierailemaan blogissasi :D

    ♥: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Millon kävit Soukassa? Oliks Mipe, Noska, Jessica ja noi silloin siellä? :D

      Poista

Kommentoi sinäkin! Muista myös LIKE/DISLIKE napit :)